Online voedingsadvies

Online voedingsadvies


Voor wie is de eet- en beweegcoach?

ο Heb je hulp nodig om je eetpatroon te veranderen?
ο Ben je al gezond bezig en wil je meer informatie over je eetpatroon?
ο Of weet je niet hoe je het beste kan beginnen met gezonder leven?

Wij helpen graag. Maar ook voor advies over sporten en gezonde voeding kun je bij ons terecht. Enjoy a indian dreaming slots


Eenmalig advies

We bieden onder andere een eenmalig voedingsconsult. Het voedingsconsult kan gratis worden uitgebreid met een bewegingsadvies. Naar aanleiding van een korte vragenlijst en het bijhouden van een eet- en/of beweegdagboekje, analyseren wij jouw voedings- en/of bewegingspatroon. Per e-mail krijg je ons advies toegestuurd waar jij zeker mee vooruit kan. Jouw eetgewoontes vormen de basis voor een nieuw eetmenu. Verder word je voorzien van een beweegschema en de nodige tips en adviezen.


Begeleidingstraject

Naast een eenmalig advies bieden wij ook een langer begeleidingstraject. Wil je graag afvallen, of heb je last van vage klachten (o.a. hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid), dan kunnen wij je van dienst zijn. De basis is hetzelfde als bij een eenmalig advies. Je vult een vragenlijst in en houdt een dagboekje bij. In tegenstelling tot een eenmalig advies, gaan wij een langer traject samen kijken waar de knelpunten liggen en hier aan werken. Elke week stellen we doelen op en bekijken we de voortgang. De duur van traject bespreken we samen, en kan variëren van enkele weken tot maanden. We houden contact via e-mail, maar het is zeker ook mogelijk om bijvoorbeeld te Skypen, te bellen of te whatsappen.

De kosten van een begeleidingstraject zijn op basis van offerte.


Voedingsadvies aanvragen

Voor meer informatie kun je het onderstaande contact formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact me je op.


Contactformulier

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Bericht